معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفتوگو با خبرنگاران در قم عنوان كرد:
۱۰۰۰ واحد صنعتي راکد در دولت سیزدهم احیاء شد/ افزایش تولید در كشور با استفاده از همه ظرفیتها دنبال ميشود/ واگذاري واحدهای توليدي راکد به فعالان اقتصادی توانمند با همراهي بانكها
علی رسولیان روز سه شنبه در حاشیه آغاز به کار مرکز تماس سامانه پاسخگویی وزارت صنعت، معدن و تجارت در قم در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به رویکردی که دولت سیزدهم دارد و آن پاسخگو بودن به مردم و ایجاد شفافیت در کارهاست، بعد از سفر رئیس جمهور به قم، علاوه بر استقرار سامانه پاسخگویی، اولین کارگروه افزایش ظرفیت تولید در استان قم ایجاد شد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: خوشبختانه از زمان استقرار دولت سیزدهم تا کنون، یک هزار واحد صنعتی در کشور احیاء شده است و فرآیند احیای واحدهای راکد و افزایش ظرفیت تولید واحدهای صنعتی با ایجاد سازوکارهای جدید همچون سامانههای پاسخگویی، توسعه پیدا خواهد کرد.
به گزارش روابط عمومي سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران، علی رسولیان روز سه شنبه در حاشیه آغاز به کار مرکز تماس سامانه پاسخگویی وزارت صنعت، معدن و تجارت در قم در گفتوگو با خبرنگاران افزود: با توجه به رویکردی که دولت سیزدهم دارد و آن پاسخگو بودن به مردم و ایجاد شفافیت در کارهاست، بعد از سفر رئیس جمهور به قم، علاوه بر استقرار سامانه پاسخگویی، اولین کارگروه افزایش ظرفیت تولید در استان قم ایجاد شد.
وی اضافه كرد: امروز در جریان سفر به قم، ایجاد سازوکارهای لازم برای افزایش ظرفیت تولید واحدهای صنعتی و استقرار سامانه پاسخگویی ۱۲۴ را در این استان برای خدمت رسانی هرچه بهتر به مردم دنبال میکنیم.
رئيس هيأت مديره و مديرعامل سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران با تأکید بر اینکه با ایجاد سامانه پاسخگویی، موضوع افزایش تولید با استفاده از همه ظرفیتها دنبال خواهد شد، ادامه داد: مردم میتوانند بهصورت سیستمی، تلفنی و حضوری به این سامانه دسترسی داشته باشند و درخواستهای خود را دنبال کنند.
رسولیان اظهار داشت: در آینده نزدیک نیز موضوع زمان بندی در رسیدگی به درخواستهای مردم در این سامانه لحاظ خواهد شد تا هرچه سریع تر پاسخ لازم به مراجعان داده شود.
وی با اشاره به اینکه در سطح ملی نیز گزارش اقدامهای صورت گرفته در این سامانه توسط وزیر دنبال میشود، افزود: حدود ۲۰۹ مشکل در حوزه صنعت شناسایی شده که در سامانه رفع آن با ایجاد ارتباط میان دستگاههای متولی در دستور کار است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه كرد: هدف سامانه پاسخگویی، افزایش روند نظارتها بر سازوکارهای اجرایی در بخش صنعت است و همه چیز در این سامانه تحت نظارت کارشناسان و مسئولان مرتبط در سطح استانی و ملی قرار دارد و گزارش کار برای وزیر و معاونان اين وزارتخانه بهصورت مستمر ارسال میشود.
رسوليان در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه روند احیاء واحدهای صنعتی در دولت سیزدهم سرعت یافته است، ادامه داد: ۱۲ هزار و ۶۷ واحد صنعتی غیرفعال در کشور وجود دارد که از این میان واحدهایی که در تملک بانک باشد، خیلی زیاد نیست، ولی واحدهای فعالی نیز وجود دارد که در تملک بانکهاست.
وی يادآور شد: بررسیهای ما نشان میدهد، عمده واحدهایی که احیاء میشوند یا از مسیر مشارکت با سرمایه گذاران توانمند است و یا واگذاری کامل به آنان. بنابراین اگر بتوانیم شرایطی را با همراهي بانکها فراهم کنیم که واحدهای راکد را به فعالان اقتصادی توانمند واگذار نمايیم، مطمئن هستیم که آثار خوبی خواهد داشت و ما با اقاله در این ارتباط موافق هستیم.
رئيس هيأت مديره و مديرعامل سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران همچنین تأکید کرد: قم یکی از استانهایی است که تقاضا برای سرمایه گذاری صنعتی در آن به دلیل داشتن مزیتهایی همچون مسیرهای ارتباطی خوب و همچنین داشتن شهرکهای صنعتی با زیرساختهای مناسب رو به افزایش است.
رسولیان بيان كرد: ۴۰ هزار میلیارد تومان طرح صنعتی در قم دنبال میشود که بخش عمدهای از آن، پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد دارد و تقاضا برای زمین به منظور احداث واحد تولیدی در شهرکها و نواحی صنعتی استان نیز رو به افزایش است.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خور آباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هرکدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه گذاری، تولید و اشتغال دارد.
نظر دهید