پنجشنبه 01 آذر 1403

بهره‌برداري از يك واحد صنعتي و بازگشت يك واحد راكد به چرخه توليد در شهرک صنعتي شکوهیه قم

  • 1399/04/12 - 14:45
  • - تعداد بازدید: 59
  • - تعداد بازدیدکننده: 59
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
  • /Zc39
با حضور سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام شد:

بهره‌برداري از يك واحد صنعتي و بازگشت يك واحد راكد به چرخه توليد در شهرک صنعتي شکوهیه قم

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنين در ادامه، با حضور در كارخانه شرکت پاکشوما در شهرك صنعتي محمود آباد قم، از خط توليد اين واحد صنعتي تولید كننده لوازم خانگی بازدید و از نزديك در جريان توانمندي‌ها و مسائل و مشكلات آن قرار گرفت.

70bae1f6-2222-42db-973a-6b997a8974c0.jpg

با حضور سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، دو واحد صنعتی با سرمایه‌گذاری بالغ بر 530 میلیارد تومان و اشتغال 160 نفر در شهرک صنعتي شکوهیه قم به بهره‌برداری رسید.

به گزارش روابط عمومي سازمان صنايع كوچك و شهرك‌های صنعتی ايران، در هفته چهارم پویش ملی "تولید، تداوم امید" و همزمان با سفر یک روزه سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت به استان قم، روز پنج‌شنبه واحد صنعتی "فيدار سپند رايكا" تولید کننده فیلم B.O.P.P در شهرک صنعتي شکوهیه قم افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

اين واحد صنعتي كه ظرفیت تولید 35 هزار تن فیلم B.O.P.P در سال را دارد، با سرمایه‌گذاری بالغ بر 100 میلیارد تومان برای بیش از 80 نفر به‌صورت مستقیم اشتغالزایی کرده است.

همچنين با حضور حسين مدرس خياباني در شهرک صنعتي شکوهیه قم، واحد صنعتي "گلريز پليمر قم" كه پيش از اين در زمینه تولید پلی اتیلن ترفتالات (گرید بطری و فیلم) به بهره‌برداري رسيده بود، پس از 5 سال ركود و تعطيلي بار ديگر به چرخه توليد بازگشت.

این واحد صنعتي با سرمایه‌گذاری بیش از 430 میلیارد تومان، ظرفیت تولید 40 هزار تن پلی اتیلن ترفتالات گرید بطری و بیش از 27 هزار تن پلی اتیلن ترفتالات گرید فیلم را دارد و با راه اندازی مجدد آن، برای 84 نفر به‌صورت مستقیم شغل ايجاد شده است.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنين در ادامه، با حضور در كارخانه شرکت پاکشوما در شهرك صنعتي محمود آباد قم، از خط توليد اين واحد صنعتي تولید كننده لوازم خانگی بازدید و از نزديك در جريان توانمندي‌ها و مسائل و مشكلات آن قرار گرفت.

بر اساس آخرین آمار حجم سرمایه‌گذاری انجام ‌شده برای واحدهای صنعتی و معدنی موجود استان قم بیش از ۵۰ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایه‌گذاری صورت گرفته در ۲ هزار و ۲۲۲ واحد صنعتی و صنایع معدنی، برای ۵۶ هزار و ۳۷۶ نفر فرصت اشتغال ایجاد شده است.

استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد، ثامن‌الائمه(ع) ـ قنوات ـ و فنآوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خور آباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.

در قالب پویش ملی "تولید، تداوم امید"، ۲۰۰ طرح بزرگ و پیشران صنعتی و معدنی در سطح کشور با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۱۷۰ هزار میلیارد تومان با امکان اشتغالزایی مستقیم برای بیش از ۴۱ هزار نفر تا شهریور 1400 به بهره‌برداری خواهد رسید.

۱۵۰۰ واحد راکد صنعتی به مدار تولید بازمی‌گردد
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در حاشیه بازدید از طرح‌های صنعتی استان قم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تا پایان سال جاری یک هزار و ۵۰۰ واحد صنعتي راکد در شهرک‌های صنعتی کشور به چرخه تولید بازخواهد گشت.

حسین مدرس خیابانی افزود: در سه ماه گذشته ۲۱۱ واحد راکد صنعتی کشور به مدار تولید بازگشته است.

وي اضافه كرد: سیستم‌های بانکی، بیمه و مالیات بر تولیدات کشور سایه انداخته‌اند و انتظار می‌رود که در این مسیر تعاملات خود را بیشتر کنند.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: منشاء مشکلات حوزه صنعت که از آن گاهی به تحریم‌های داخلی یاد می‌شود، بیرون از کشور و از اثرات مخرب تحریم‌های همه‌جانبه غرب است.

مدرس خیابانی گفت: ۲۰۰ طرح بزرگ صنعتی با اعتبار ۱۷۰ هزار میلیارد تومان تا پایان كار دولت دوازدهم با وجود تمام موانع ارزی و تحریم‌های بی‌سابقه خارجی به بهره‌برداری خواهد رسید.

وي با اعلام این‌که امسال ۱۲ میلیون دستگاه ماشین لباسشویی در کشور تولید خواهد شد، يادآور شد: ظرفیت واقعی کشور در تولید این محصول ۲۰ میلیون دستگاه است.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت بيان كرد: در سه‌ ماهه اول سال جاری تولید لباسشویی در کشور نسبت به سال گذشته ۱۰۰ درصد رشد داشته است.

مدرس خیابانی افزود: کیفیت لباسشویی‌های تولید داخل قابل ‌رقابت با نمونه‌های خارجی است و تنها مشکل ایران در این ارتباط برند سازی و عدم معرفی آن‌ها توسط رسانه‌های جمعی و حوزه تبلیغات است.

وي اضافه كرد: ترکیب لوازم‌ خانگی در کشور نسبت به گذشته کاملاً متفاوت شده و کالاهای ساخت داخل وارد سبد مصرفی مردم شده است.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: قم در تولید لوازم ‌خانگی به‌ویژه در شهرک صنعتي محمود آباد یکی از قطب‌ها و امیدهای آینده کشور خواهد بود.

مدرس خیابانی تصریح کرد: تنها راه نجات کشور تولید و داخلی سازی قطعات صنعتی در تمام حوزه‌های تولیدی است.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در سفر به استان قم، ضمن بازدید و افتتاح چند طرح صنعتی با تولیت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) و مدیر حوزه‌های علمیه قم دیدار کرد.

© گزارش تصويري (1)
© گزارش تصويري 2)

  • گروه خبری : 1-همه عناوين,1-3-اخبار سایت اصلی,اخبار صفحات استان,قم,1-2-اخبار استاني,1-1-اخبار ملي,گروه آرشیو تمام اخبار استان,آرشیو خبری سایت قدیمی
  • کد خبر : 10728
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب