مشاور مديرعامل سازمان صنايع كوچك در بازديد از پنجمين نمايشگاه فرش دستباف قم مطرح كرد:
راهبرد سازمان صنايع كوچك وشهرك هاي صنعتي ايران براي حضور فرش دستباف در بازارهاي جهاني
مشاور معاون وزير و مديرعامل سازمان صنايع كوچك وشهرك هاي صنعتي ايران، هدف گذاري و برنامه هاي حمايتي وزارت صمت را فرصتي براي توسعه و رونق صنعت فرش دستباف و گليم بافي كشور عنوان كرد.
مشاور معاون وزير و مديرعامل سازمان صنايع كوچك وشهرك هاي صنعتي ايران، هدف گذاري و برنامه هاي حمايتي وزارت صمت را فرصتي براي توسعه و رونق صنعت فرش دستباف و گليم بافي كشور عنوان كرد.
به گزارش روابط عمومي شركت شهرك هاي صنعتي استان قم؛ مهندس سيدافشين گنج بخش در حاشيه بازديد از پنجمين نمايشگاه فرش دستباف قم طي سخناني اظهارداشت: فرش يكي از كالاهاي حائز اهميت در كشور بحساب مي آيد و يكي از خوشه هاي مهم صنايع كوچك را به خود اختصاص داده است.
وي با بيان اينكه آثار به نمايش درآمده در نمايشگاه فرش دستباف قم از كيفيت و هنرنمايي بالايي برخوردار است گفت: اين محصولات بيانگر قدمت تاريخي فرش دستباف و بخصوص فرش ابريشم در اين استان و همچنين اهتمام بافندگان، توليد كنندگان و كليه دست اندركاران اين هنر صنعت است كه با عشق و علاقه در اين مسير گام برمي دارند.
مشاور رئيس سازمان صنايع كوچك وشهرك هاي صنعتي ايران قابليت صادرات فرش را مدنظر قرارداد و تصريح كرد: اين اعتقاد و باور را داريم كه فرش ايران در دنيا حرف اول را مي زند، گرچه امروز با وجود برخي چالش ها شايد با توان گذشته آن حضور چشم گير را نداشته باشيم ولي مجموعه وزارت صمت معتقد است كه ايران در بازارهاي بين المللي همچنان در حوزه فرش پيش گام است.
وي اضافه كرد: طي بازديد امروز و فرصت گفتگوي ايجاد شده با توليدكنندگان مباحث خوبي مطرح شد از جمله نياز به توزيع مناسب محصولات، فعالسازي رايزنان بازرگاني در خارج كشور كه وزرات صنعت نيز اهتمام خاصي در اين بخش دارد.
گنج بخش ادامه داد: براساس شعار سال و تاكيدات رهبر انقلاب، هدف گذاري هاي صورت گرفته در اين بخش و با توجه به اينكه فرش دستباف ما كالاي نفيس ايراني بحساب مي آيد در حوزه صادرات بايستي فعالتر ظاهر شويم وتلاش مضاعفي را داشته باشيم.
وي با بيان اينكه پازيريك بعنوان قديمي ترين طرح و فرش ايراني در دنيا شناخته شده است بيان داشت: فرش يكي از نطقه هاي مثبت بخش صادرات كشور است و براي حفظ و توسعه آن برنامه ريزي و تلاش لازم است ولي آن چيزي كه از مهمتر به نظر مي رسد كيفيت فرش توليد شده در ايران است زيرا برخي كالاهاي داخل از نظر كيفيت كمي نياز به توجه دارد ولي فرش ايراني به جرات مي توان گفت كه با توانمندي هنرمندان سخت كوش اين عرصه در بحث كيفيت بخشي خيلي موفق بوديم و بايد قدر اين هنر صنعت را بيش از گذشته بدانيم.
مشاور رئيس سازمان صنايع كوچك وشهرك هاي صنعتي ايران يادآور شد: با توجه به اينكه كارگاه هاي توليد فرش دستباف از تعداد پاييني از نيروي انساني برخوردارهستند بعنوان صنايع كوچك شناخته مي شوند و سازمان صنايع كوچك و شهرك هاي صنعتي ايران بعنوان متولي اصلي صنايع كوچك در ايران اين آمادگي را دارد تا با تمام توان از خوشه فرش و فعالان اين عرصه حمايت كند.و بر اساس برنامه هاي حمايتي و تسهيلات وزارت صمت در مناطق روستايي و شهرهاي زير ده هزارنفر مي توان شاهد رونق و توسعه صنايع فرش و گليم بافي باشيم.
نظر دهید