سه شنبه 19 فروردین 1404

ظرفیت غیرفعال واحدهای صنعتی به‌کار گرفته می‌شود

  • 1398/06/07 - 20:11
  • - تعداد بازدید: 106
  • - تعداد بازدیدکننده: 106
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
  • /Zu38
وزیر صنعت، معدن و تجارت در شهرک صنعتی سلفچگان تأكيد كرد:

ظرفیت غیرفعال واحدهای صنعتی به‌کار گرفته می‌شود

فاز توسعه واحد صنعتی "لوله پوشش سلفچگان" عصر روز پنج‌شنبه با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت در شهرک صنعتی سلفچگان قم به بهره‌برداری رسید.

image25095.jpg
فاز توسعه واحد صنعتی "لوله پوشش سلفچگان" عصر روز پنج‌شنبه با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت در شهرک صنعتی سلفچگان قم به بهره‌برداری رسید.
 
به گزارش روابط عمومي سازمان صنايع كوچك و شهرك‌هاي صنعتي ايران، این واحد صنعتی در زمینه تولید انواع لوله از سایز ۱۶ تا ۱۲۰ اینچ و پوشش داخلی لوله‌های نفت و گاز و آب فعالیت می‌کند و ظرفیت اسمی سالیانه محصولات تولیدی آن ۲۰۰ هزار تن انواع لوله و ۶۶ هزار تن مواد پلیمری است.
 
"لوله پوشش سلفچگان" در زميني به مساحت ۸۲۶ هزار مترمربع و ۲۲ هزار مترمربع زیربنا با سرمایه‌گذاری ۹ هزار میلیارد ریال و ایجاد اشتغال برای ۳۳۰ تن به فعالیت می‌پردازد.
 
همچنین واحد صنعتی "پردیس صنعت سیاره سبز" با ظرفیت تولید ۱۲ هزار دستگاه انواع بدنه رایانه شخصی، پنل پی سی، نوت بوک، تبلت، انواع موس، صفحه ‌کلید و منبع تغذیه رایانه در مساحت ۱۳ هزار و ۸۰۰ مترمربع با سرمایه‌گذاری ۱۴۰ میلیارد ریال و ایجاد اشتغال برای ۱۸۵ تن مستقر در شهرک صنعتی سلفچگان قم مورد بازدید وزیر صنعت، معدن و تجارت قرار گرفت.
 
ظرفیت غیرفعال واحدهای صنعتی به‌کار گرفته می‌شود
وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت در حاشیه آیین افتتاح فاز توسعه واحد صنعتی "لوله پوشش سلفچگان" در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: در سال رونق تولید برای گسترش توان اقتصادی کشور،‌ ظرفیت غیرفعال واحدهای صنعتی که امکان فعالیت مجدد آن‌ها وجود دارد،‌ به‌کار گرفته خواهد شد.
 
رضا رحمانی بیان کرد:‌ امسال به مناسبت شعار رونق تولید،‌ راهبرد اساسی خود را حفظ وضعیت موجود تولید و اشتغال و همچنین به چرخه درآوردن ظرفیت غیرفعال واحدهای صنعتی و توسعه آن‌ها قرار داده‌ایم.
 
وي با اشاره به این‌که فشار اقتصادی دشمنان و تحریم‌های ظالمانه از انگیزه تولید کنندگان نکاسته است، افزود:‌ آمارها نشان می‌دهد از ابتدای سال جاری تا پایان مرداد ماه، نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل،‌ درخواست جواز تأسیس و پروانه بهره‌برداری در میان صنعتگران رشد قابل‌ توجهی داشته است.
 
وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت اضافه کرد: دولت حمایت از واحدهای صنعتی و تولیدی در بخش‌های مختلف را وظیفه خود می‌داند و همه ظرفیت‌های موجود را برای رونق یافتن بیشتر حوزه تولید کشور به‌کار گرفته است.
 
رحماني ادامه داد:‌ اعتبارات مختلفی همچون طرح تسهیلات رونق تولید برای حمایت از تولید کنندگان در کشور پرداخت می‌شود و سال گذشته ۲۰۰ هزار میلیارد ریال در این زمینه تخصیص یافت.
 
وي اعلام كرد:‌ امسال با مذاکراتی که با بانک مرکزی صورت گرفت، سقف اعتبارات برداشته ‌شده است و هر طرح تولیدی در چارچوب ضوابط می‌تواند اعتبار مورد نظر خود را جذب کند.
 
وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت گفت:‌ به دنبال آن هستیم که بر اساس توافق‌های انجام ‌شده،‌ حداقل ۴۰ درصد تسهیلات بانک‌ها در حوزه صنعت و معدن تخصیص یابد.
 
رحماني افزود:‌ در سال‌های گذشته این موضوع محقق نشده است، اما در سال جاری به مناسبت شعار رونق تولید،‌ همت این است که تا حد امکان اعتبارات بانکی برای گسترش طرح‌های صنعتی و تولیدی کشور جذب شود.
 
وي اضافه كرد: خوشبختانه حوزه صنعت و تولید قابلیت استفاده صحیح از اعتبارات بانکی برای گسترش فعالیت‌های اقتصادی کشور را دارد و هم‌اکنون اکثر واحدهای صنعتی فعال هستند و بازار مناسبی برای فروش محصولات خود در داخل و خارج از ایران دارند.
 
وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت خاطرنشان کرد: مهم‌ترین مشکل واحدهای صنعتی ما،‌ تأمین سرمایه در گردش است که امیدواریم با استفاده از راهکارهای یاد شده و همچنین استفاده از سایر ابزارهای قانونی همچون تبصره ۱۸،‌ اعتبار مورد نیاز واحدهای صنعتی در این زمینه تأمین شود.
 
رحماني همچنین با اشاره به ظرفیت‌های صنعتی استان قم اظهار داشت: سرعت رشد صنعتی این استان از میانگین کشور بالاتر است و بسیاری از صنایع همچون کفش ماشینی،‌ فرش دستباف و سایر رشته‌های صنعتی در قم ریشه‌دار هستند که همه این مسائل نشان از رشد و توسعه صنعتی این استان طی سال‌های اخیر دارد.
 
وي همچنین بیان کرد:‌ امروز طرح توسعه واحد صنعتی لوله پوشش سلفچگان را با فنآوری پیشرفته افتتاح کردیم که محصول آن جزء صنایع مادر است و برای پروژه‌های اصلی کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد.
 
وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت يادآور شد:‌ برای این واحد صنعتي در مجموع نزدیک ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری انجام‌ شده و حدود ۳۵۰ تن در آن مشغول به کار هستند.
 
بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در استان قم وجود دارد که از این تعداد حدود ۹۰ درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است. همچنین حدود ۵۴ هزار تن در واحدهای صنعتی اين استان فعالیت می‌کنند.
 
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد، ثامن‌الائمه(ع) - قنوات - و فنآوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خور آباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.

© گزارش تصويري
  • گروه خبری : 1-همه عناوين,1-3-اخبار سایت اصلی,اخبار صفحات استان,قم,1-2-اخبار استاني,1-1-اخبار ملي,گروه آرشیو تمام اخبار استان,آرشیو خبری سایت قدیمی
  • کد خبر : 7496
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب